[ad_1]
ماهنامه سفره ایرانی: در این مطلب طرز تهیه سه نوع سالاد را به شما آموزش داده ایم، تا از سالادهای تکراری دست بکشید. این سالاد ها بسیار شیک و خوشمزه است و برای میهمانی ها مناسب است.
سالاد زیتون
میزان سرو: ۴ الی ۶ نفر
مواد لازم:
- زیتون سیاه (هسته جدا و خرد شده): ۱۵۰ گرم
- زیتون سبز (هسته جدا و خرد شده): ۱۵۰ گرم
- فلفل قرمز (کباب شده): ۲ عدد
- برگ جعفری (خرد شده): ۱ قاشق سوپ خوری
- خیار شور (خرد شده): ۴ الی ۵ عدد
مواد لازم سس:
- روغن زیتون: ۳ قاشق سوپ خوری
- آب لیمو سنگی: ۱ عدد
- فلفل قرمز (پودر شده): به مقدار لازم
- نمک: به مقدار لازم
برگ جعفری خرد شده و زیتون های هسته جدا و خرد شده را با هم در ظرف مناسبی مخلوط کنید. فلفل قرمز کباب شده و خرد شده و خیارشور را اضافه و مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
برای تهیه سس، تمامی مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید.
سالاد ایتالیایی پانزانلا
میزان سرو: ۴ نفر
مواد لازم:
- نان سالاد: به مقدار لازم
- زیتون سیاه: ۱۵۰ گرم
- پیاز قرمز (حلقه حلقه شده): ۱ عدد
- گوجه فرنگی (نگینی خرد شده): ۵ عدد
- خیار (نگینی خرد شده): ۳ عدد
- برگ ریحان (خرد شده): ۲۰ عدد
مواد لازم سس:
- سرکه بالزامیک: ۱ قاشق سوپ خوری
- آب لیمو سنگی: ۲ قاشق چای خوری
- روغن زیتون فرابکر: ۴ قاشق سوپ خوری
- نمک: به مقدار لازم
- فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پیاز حلقه حلقه شده، گوجه فرنگی و خیار نگینی خرد شده را در ظرف مناسبی قرار دهید.زیتون سیاه، برگ ریحان درشت خرد شده و نان سالاد را اضافه و مخلوط کنید. سس را روی سالاد بریزید و سرو کنید.
برای تهیه سس، تمامی مواد را با هم مخلوط کنید.
نکته:
برای تهیه نان سالاد می توانید نان تست را به ابعاد کوچک برش داده و در تابه بدون روغن برشته کنید.
سالاد سیب زمینی و تخم مرغ
میزان سرو: ۲ الی ۴ نفر
مواد لازم:
- تخم مرغ آب پز: ۱ عدد
- سیب زمینی (پخته): ۳ عدد
- زیتون (خرد شده): ۱۰ عدد
- گوجه فرنگی گیلاسی (دو نیم شده): ۵ عدد
- کیپر: ۱ قاشق سوپ خوری
- پیاز (کوچک): ۱ عدد
مواد لازم سس:
- روغن زیتون: ۴ قاشق سوپ خوری
- آب لیمو سنگی: ۱ عدد
- نمک: ۱ قاشق چای خوری
سیب زمینی ها و تخم مرغ را پوست کنده و به ابعاد کوچک برش دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید. زیتون، گوجه گیلاسی، پیاز خرد شده و کیپر را اضافه و مخلوط کنید. سس را از روی سالاد بریزید و سرو کنید.
برای تهیه سس، تمامی مواد را با هم به خوبی مخلوط کنید.
[ad_2]