[ad_1]
مواد مورد نیاز
- گوشت سردست گوسفند (قیمه ای خردشده): ۳۰۰ گرم
- پیاز (نگینی خردشده): ۱ عدد
- بادمجان (حلقه ای خرد و سرخ شده): ۱ کیلوگرم
- گوجه فرنگی (فیله و نگینی خردشده): ۱ عدد
- سیر بزرگ (له شده): ۲ حبه
- ماست پرچرب: ۱ پیمانه
- پودر دارچین: یک دوم ق چ
- زردچوبه: به میزان لازم
- نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
- روغن مایع: به میزان لازم
روش پخت
۱٫ پیاز را درون قابلمه ای حاوی مقداری روغن مایع تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس گوشت را به آن افزوده و تفت دهید تا آب گوشت تبخیر شود. بعد زردچوبه، فلفل سیاه و پودر دارچین را به آن بیفزایید. سپس ۱ پیمانه آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا بپزد.
۲٫ نمک و گوجه فرنگی را به مواد بیفزایید و بگذارید تا آب آن تبخیر شود.
۳٫ بادمجان را درون دستگاه غذاساز بریزید تا پوره شود. سپس سیر و ماست را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
۴٫ مخلوط بادمجان و ماست را درون ظرفی قرار دهید. بعد مخلوط گوشت و گوجه فرنگی را روی آن بریزید. سپس آن را با جعفری (خردشده) تزیین کرده و همراه با نان سرو کنید.
[ad_2]