[ad_1]
۲-سپس پیازداغ،گردو، کنجد، هل، دارچین و نمک را به آن بیفزائید و مخلوط کنید.
۳-اینک در ظرف مناسبی برنج آبکش کرده، عدس و ماش را به همراه مواد فراهم کرده کاملا مخلوط کنید، در قابلمه مناسبی قدری کره بریزید و روی حرارت اجاق بگذارید.
۴-برنج مخلوط را در قابلمه بریزید و روی حرارت اجاق به مدت ۴۵ دقیقه دم کنید. در این فاصله فیلههای مرغ را که با نمک و زعفران مزهدار کردهاید در روغن تفت دهید.
۵-سپس باقیمانده کره را آب کنید و روی سطح پلو بدهید. اکنون پلو را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با کنجد و فیلههای مرغ بیارائید.
[ad_2]