[ad_1]
دانشنامه علمی توتیا: خرده نان در این قارچ شکم پر نقش مهمی را ایفا می کند. بخش مهمی از زیبایی آن و البته خوشمزگی آن به حضور جناب خرده نان مربوط می شود. بهتر است از خرده نان باگت استفاده کنید.
- قارچ درشت ۲۰۰ گرم
- گرد نان ۵۰ گرم
- پنیر موتزارلا ۷۵ گرم
- جعفری ساطوری ۳ قاشق غذاخوری
- روغن مایع: ۳قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل به میزان لازم
۱٫ ساقه قارچ ها را جدا کنید. با یک قاشق چایخوری و با احتیاط داخل قارچ ها را بتراشید.
۲٫ ترکیب نان خشک خرد شده، جعفری ساطوری و پنیر را با هم مخلوط کرده و داخل کلاهک قارچ بریزید، تا ببینید چه فینگر فود مطبوعی خواهید داشت. تمام مزه این پیش غذا، به نام و پنیر داخل آن است که بهتر است کیفیت خوبی داشته باشد.
۳٫ قارچ ها را در سینی فر چیده و آنقدر در طبقه فر گریل کنید تا پنیر برشته
شود. به تنهایی یا با نان سیر سرو کنید.
۱٫ قارچ
را زیاد سرخ نکنید چراکه قارچ در صورت از دست دادن آب در حد زیاد طعم
خودرا از کف خواهدداد.
ندارد ضمن اینکه اسلایس های قارچ نباید خیلی نازک بریده بشوند.
[ad_2]