[ad_1]
طرز تهیه ته چين
• پيشنهاد مي شود ته چين را داخل ظرفي مانند ماهيتابه که ارتفاع کمي دارد آماده کنيد، با اين روش ته ديگ بيشتر و برشته تري خواهيدداشت.
• مرغ يا گوشتي که براي ته چين در نظر گرفته مي شود بايد کاملا مغزپخت شده باشد و آب گوشت به خورد گوشت يا مرغ رفته باشد، مرغ يا گوشت پخته براي ته چين مناسب تر است و استفاده از گوشت يا مرغ سرخ شده پيشنهاد نمي شود.
• در تهيه ته چين مي توانيد از تخم مرغ کامل يا فقط زرده تخم مرغ استفاده کنيد. به ازاي يک تخم مرغ کامل ۲ عدد زرده تخم مرغ جايگزين مي شود.
• ته چين داراي دستورهاي متنوعي است اما در کل به ازاي هر يک ليوان برنج آبکشي شده يک ليوان ماست خامه اي نياز است (در بعضي دستورها بسته به مقدار تخم مرغ، مقدار ماست کمتر يا بيشتر مي شود).
• براي ته چين حتما از زعفران مرغوب استفاده کنيد تا عطر آن در ته چين به خوبي احساس شود، زعفران را خوب دم کنيد سپس اضافه نماييد.
• به جاي کره در ته چين مي توانيد از روغن جامد يا روغن مايع استفاده کنيد، استفاده از روغن کرمانشاهي نيز طعم بسيار خوبي به ته چين خواهدداد.
• سس زعفراني را مي توانيد با کل برنج مخلوط کنيد يا نصف آن را با برنج و نصف ديگر را با گوشت يا مرغ ريش ريش شده مخلوط کنيد.
• ته چين بايد با حرارت بسيار ملايم و يکنواخت و در مدت زمان ۱ تا ۲ ساعت آماده شود، البته پيشنهاد مي شود براي ته چين از فر استفاده کنيد تا نتيجه بهتري بگيريد.
• براي پخت ته چين در فر، ته چين را داخل قالبي که مي خواهيد بريزيد و روي آن را با آلومييوم را با چاقو چند سوراخ ايجاد کنيد و داخل فر با دماي متوسط قرار دهيد.
[ad_2]