اين چاي پرادويه، شيرين و خوشمزه طعمي متفاوت دارد که با انواع چاي که
تاکنون خورده ايد متفاوت است. بهتر است اين چاي هندي را در استکان هاي کوچک
سرو کنيد تا طعم آن کاملا احساس شود.
مواد لازم:
- چاي کيسهاي ۴ عدد
- چوب دارچين ۲ عدد
- ميخک ۴ عدد
- پودر زنجبيل ۱ قاشق چايخوري
- شير ۲ و ۱/۲ فنجان
- جوز هندي رنده شده ۱ عدد
- عسل يا شيره افرا ( اختياري)
طرز تهيه:
۱٫ چاي کيسهاي، دارچي، ميخک ، زنجبيل و شير را در ماهيتابه يا قابلمه اي کوچک بريزيد. ۲/۳ از جوز هندي را رنده کنيد و بهمراه ۱/۵ فنجان آب به قابلمه اضافه کنيد. خوب هم بزنيد و سپس روي حرارت ملايم قرار دهيد.
۲٫ به آرامي حرارت دهيد تا به جوش بيايد؛ سپس حرارت را کم کنيد و ۱۲-۱۵ دقيقه حرارت دهيد تا عطر ادويه ها خارج شود و چاي دم شود.
۳٫ قابلمه را از روي حرارت برداريد و داخل قوري يا مستقيما داخل استکان بريزيد. بدلخواه مي توانيد با کمي عسل يا شيره افرا چاي خود را شيرين کنيد.