[ad_1]
هر قدر هم که غذا خورده باشید، باز هم برای براونی جا دارید. می توانید آن را به همراه بستنی وانیلی و سس شکلات میل کنید.
- شکلات تلخ ۳۰۰ گرم
- کره ۲۲۵ گرم
- وانیل ۳/۴ قاشق چای خوری
- شکر ۲۰۰ گرم
- تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
- پودر بادام ۱۵۰ گرم
- گردو ۱۰۰ گرم
- خامه ۱۲۵ میلی لیتر
- پودر اسپرسو فوری ۲ قاشق چای خوری
- آب ۲ قاشق غذاخوری
- عسل ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱- از قبل فر را با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
۲- ۲۲۵ گرم شکلات را با کره در قابلمه ای روی حرارت پایین آب کنید.
۳-قابلمه را از روی حرارت برداشته و وانیل و شکر را با آن ترکیب کنید. آن را کنار بگذارید تا خنک شود.
۴- تخم مرغ زده شده را به همراه پودر بادام و گردوی خرد شده به آن ها اضافه کنید و با هم ترکیب کنید.
۵-خمیر را در قالب مربع ۲۴ سانتی متری بریزید و برای ۲۵ تا ۳۰ دقیقه تا رویه ی کیک سفت شود ولی در وسط کمی شل باشد بپزید. وقتی براونی کمی خنک تر شد، آن را به شکل ۱۶ مربع کوچک تر برش دهید.
۶- برای تهیه سس شکلات، ۷۵ گرم شکلات خرد شده را در قابلمه ی کوچکی بریزید. پودر اسپرسو فوری را در آب حل کرده و به همراه خامه و عسل به شکلات اضافه کرده و قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید.
۷- وقتی کاملا آب شد، مواد را هم بزنید، آن را از روی حرارت برداشته و به همراه براونی ها سرو کنید.
۱– از شکلات تلخ ۷۰ درصد استفاده کنید. آن را خرد کنید.
۲– به جای وانیل می توانید از ۲ قاشق چای خوری عصاره وانیل استفاده کنید.
۳– تخم مرغ ها را بزنید.
۴– گردوها را خرد کنید
[ad_2]