[ad_1]
سالاد الويه نوعي غذاي سرد است که به دليل داشتن مرغ و تخم مرغ بسيار مقوي و مورد علاقه کودکان است. در اين مطلب ابتدا طرز تهيه آنرا آموزش داديم و ايده هايي هم براي تزئين آن برايتان آماده کرده ايم.
مـواد لازم براي ۶ نفر
- ۵ عدد سيب زميني متوسط
- ۴ عدد تخم مرغ
- ۱ ليوان مرغ پخته خرد شده
- ۱ ليوان نخود فرنگي
- ۱ ليوان خيار شور خرد شده
- سس مايونز به مقدار لازم
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- ۱ عدد هويج متوسط در صورت تمايل
دستور پخت
۱٫ مرغ را بپزيد و پس از اينکه سرد شد با دست استخوان هاي مرغ را جدا و مرغ را ريش ريش يا خرد کنيد ( ميتوانيد از بخش هاي مختلف مرغ براي تهيه سالاد الويه استفاده کنيد ، استفاده از بال و گردن مرغ سالاد الويه را خوشمزه تر ميکند.)
۲٫ سيب زميني ها و تخم مرغ ها داخل قابلمه بريزيد و چند ليوان آب اضافه کنيد، بگذاريد بپزند سپس سيب زميني ها و تخم مرغ ها را پوست بکنيد و رنده کنيد. خيار شور را ريز خرد کنيد.
۳٫ مرغ پخته خرد شده ، سيب زميني، تخم مرغ رنده شده و خيارشور خرد شده ، مقداري نمک و فلفل را داخل کاسه اي بريزيد و با هم خوب مخلوط کنيد سپس نخود فرنگي کنسروي يا پخته شده و سس مايونز را اضافه نماييد.
۴٫ پس از مخلوط کردن مواد و آماده شدن سالاد الويه آن را در ديس بريزيد و با سس مايونز و گوجه فرنگي و خيار شور قاچ شده تزيين کنيد سپس به مدت ۲ ساعت داخل يخچال قرار دهيد تا سرد و آماده سرو شود.
۵٫ همچنين ميتوانيد ۱ عدد هويج پخته و رنده شده را به الويه اضافه کنيد.
روش هاي تزئين سالاد الويه
با کمي خلاقيت ميتوانيد سالاد الويه را به شکل هاي فوق العاده زيبا و ابتکاري تزئين کنيد و کودکتان را در جشن تولدش هيجان زده کنيد.
[ad_2]